Schikking tussen Ripple en SEC is dichterbij dan ooit

De kans wordt steeds groter dat de Securities and Exchange Commission een schikking gaat treffen met Ripple. Volgens verschillende analisten is de baas van de SEC, Gary Gensler, zelfs geadviseerd over het feit dat Ripple een volledige overwinning kan behalen.

Er hangt veel af van twee belangrijke beslissingen die rechter Netburn moet gaan nemen. Wanneer de SEC wordt gedwongen om de Hinman emails over te dragen, is dat zeer goed nieuws voor Ripple. Dan is de kans groot dat de financiële waakhond een schikking zal gaan treffen met Ripple.


De belangrijkste beslissing in de Ripple rechtszaak

Ripple investeerders wachten met spanning op de aanstaande uitspraak van rechter Sarah Netburn over de motie van de SEC voor heroverweging.

De SEC blijft zich verzetten tegen het openbaar maken van relevante documenten met betrekking tot de toespraak van de voormalig SEC voorzitter genaamd William Hinman in 2018 over Ethereum. John Deaton, een advocaat die 65 duizend XRP investeerders vertegenwoordigd, vertelt dat dit de belangrijkste beslissing zal worden in de hele rechtszaak.


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De Hinman emails kunnen de SEC dwingen tot een schikking

Advocaat John Deaton is optimistisch over de uitkomst van die beslissing. Ook is hij optimistisch over de aanstaande uitspraak over de Estabrook Notes. Hij deelde zijn voorspellingen op Twitter.