Onbekende whale verplaatst 50 miljoen XRP tokens

Een onbekende whale verplaatste 50.000.000 XRP tokens, ter waarde van ongeveer $39,3 miljoen, van een onbekende wallet naar BInance.


‘Death cross’

Steeds meer rijke beleggers verkopen een deel van hun crypto-bezit te midden van een relatief bearish trend. Vooral 1 technische Bitcoin-indicator maakt investeerders bang, namelijk de death cross (sterk bearish teken).

De death cross is een bearish signaal dat optreedt wanneer het 50-daags voortschrijdend gemiddelde onder het 200-daags voortschrijdend gemiddelde komt. Analisten verwachten dat deze death cross dit weekend plaats zal gaan vinden. Wanneer deze death cross plaats zal gaan vinden op de Bitcoin grafiek zal dat waarschijnlijk ook negatieve effecten hebben voor de rest van de cryptomarkt.


50 miljoen XRP tokens

Investeerders worden dus een beetje zenuwachtig en dat is te zien. Uit gegevens van Whale Alert blijkt dat een onbekende whale een paar uur geleden 50.000.000 XRP tokens, ter waarde van ongeveer $39,3 miljoen verplaatste. Dit suggereert dat er spoedig een grote verkoop plaats kan gaan vinden.