MLB Club Oakland A’s accepteert nu Bitcoin voor nieuwe seizoenskaarten

Het professionele Amerikaanse honkbalteam de Oakland Athletics (A’s) heeft bekend gemaakt dat zij vanaf nu Bitcoin (BTC) accepteren als betaalmiddel voor hun seizoenkaarten. Hierdoor kunnen volledige suites worden gekocht door gebruik te maken van de top cryptocurrency.


Acceptatie van Bitcoin & korting

Om de nieuwe betaaloptie te promoten, geeft het honkbalteam momenteel kortingen wanneer er met BTC betaald wordt. Dit heeft het team bekend gemaakt via het sociale netwerk van Twitter.

In eerste instantie zullen enkel seizoenskaarten voor 2021 gekocht worden met behulp van BTC, maar verwacht wordt dat dit in de nabije toekomst uitgebreid wordt naar onder andere merchandise van het team.

Volgens de aankondiging zullen de Oakland A’s nu tot 1 april 2021 een volledig seizoen voor zes personen verkopen, in ruil voor een enkele Bitcoin. Suites bieden een manier voor groepen groter dan vier (4) om te genieten van een honkbalwedstrijd. Een privésuite voor maximaal zes personen kost $594 per wedstrijd en de prijzen voor het reguliere seizoen bedragen $64.800 voor het gehele honkbalseizoen.