Kraken gaat mogelijk Shiba Inu listen

Kraken heeft gezegd dat het het Shiba Inu (SHIB)-token later vandaag, op 2 november 2021, zal gaan listen. Dit blijkt uit een Tweet. Er is nog geen officiële update geweest, maar het lijkt waarschijnlijk. Dit zou er op zijn beurt voor zorgen dat SHIB meer liquiditeit krijgt.


Meerdere SHIB listings

De Kraken-exchange staat klaar om meme-token Shiba Inu (SHIB) te listen, na het plaatsen van een tweet op 1 november waarin staat dat het het actief zou vermelden als het 2.000 likes zou krijgen. Dit gebeurde, er waren zelfs bijna 53.000 gebruikers die de Tweet leuk vonden. Volgens de Tweet zag de productleider van Kraken, Brian Hoffman, aanvankelijk alleen de uitdagingen. Het zag er echter nooit naar uit dat dit een probleem zou worden.

Het SHIB-token zou op 2 november moeten worden gelist, dit zou ervoor kunnen zorgen dat het token nog meer gaat stijgen. SHIB heeft eind oktober 2021 mede-meme-token Dogecoin (DOGE) gepasseerd in marktkapitalisatie en beide cryptocurrencies staan nu in de top-10 op basis van marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie van Shiba Inu is meer dan $38 miljard, vergeleken met ongeveer $35 miljard van Dogecoin.

Het Shiba Inu-token is een soort legende in de cryptocurrency-kringen, met een eigenzinnige geschiedenis. De recente all-time high was het hoogtepunt na vele maanden van onstabiele handel. Deze prijsstijgingen zijn soms puur het gevolg van beroemde personen die over de munt spreken, zoals in het geval van Elon Musk.

SHIB is gemaakt door een anonieme ontwikkelaar en heeft een enorme voorraad van één quadriljoen. Vitalik Buterin zelf kreeg voor miljarden dollars aan SHIB-tokens toegestuurd, maar hij verbrandde 90% en schonk de rest aan liefdadigheidsinstellingen.