Hoofdontwikkelaar gaat nooit meer weg bij Shiba Inu

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, blijft de SHIB voor altijd opnieuw steunen, ondanks het vertrek van Andre Cronje.


Twee ontwikkelaars stopppen bij SHIB

De ontwikkelaars Andre Cronje en Anton Neil stoppen bij de ontwikkeling van de DeFi projecten. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, heeft echter opnieuw uitgesproken dat hij zich blijft inzetten voor de ontwikkeling van het SHIB ecosysteem.

In een Twitter-bericht dat vandaag werd gedeeld, verklaarde Kusama dat hij blijft bijdragen aan het Shiba Inu ecosysteem. Kusama blijft bezig met het bouwen van nuttige projecten die ervoor zorgen dat de crypto munyt wordt beschouwd als een utility munt in plaats van een memecoin.

“Ik zie een toekomst, waar de meeste mensen geen hoop meer hebben. Wat ik begrijp. Ik ben geen miljardair en zal dat ook nooit worden. Ik ben gewoon een normale man die mijn best doet. shibarmy!”

– Kusama

Kusama voegde eraan toe dat het recente vertrek van Cronje en Neil laat zien met welk gevaar ontwikkelaars van crypto worden geconfronteerd vanwege hun bijdragen aan het creëren van een gedecentraliseerd financieel ecosysteem.

“Ongeacht de woede, bullshit en afpersing, zal ik niet opgeven totdat we een nieuwe wereld hebben gecreëerd”.