Heeft Cardano-oprichter Charles Hoskinson gelogen over zijn opleiding?

Er zin twijfels ontstaan over de opleiding van Charles Hoskinson nadat journalist Laura Shin het diploma van de Cardano-oprichter in twijfel heeft getrokken.


Laura Shin roept vragen op over PhD van Hoskinson

Laura Shin, een journalist die onlangs een boek met de naam Cryptopians heeft gepubliceerd, heeft een aantal opmerkelijke feiten ontdekt. Uit haar onderzoek blijkt dat Charles Hoskinson, de CEO en oprichter van Cardano, zich nooit heeft ingeschreven voor een Ph.D. programma. Dit terwijl hij dat in het verleden wel heeft beweerd.

Het Cryptopian boek bevatte belangrijke details over de identiteit van de oprichters van Ethereum, zoals Vitalik Buterin, en Charles Hoskinson.

Na het boek te hebben gelezen, beschuldigt een Twitter gebruiker Laura ervan dat ze Charles in een kwaad daglicht zet. Hoskinson antwoordde dat Laura’s boek een ‘geweldig fictief werk’ is. Laura Shin antwoordde met enkele bewijzen. Hieruit blijkt dat Charles niet erg eerlijk is geweest over sommige van zijn beweringen, zoals zijn opleidingsniveau. Hoskinson zei in een recent Twitter-bericht:

”Geweldig fictief werk. Het is moeilijk om George RR Martin en Tolkien te verslaan, maar we wensen haar geluk”