Eén Bitcoin zal in 2022 even veel waard zijn als een Lamborghini

Jesse Powell, de CEO van Kraken, vertelt dat hij verwacht dat 1 Bitcoin in 2022 evenveel waard zal zijn als een Lamborghini.


Bitcoin anders waarderen

Jesse Powell, de CEO van Kraken, vertelde onlangs waarom hij gelooft dat crypto investeerders hun Bitcoin liever vergelijken met auto’s dan met dollars. Dit omdat je nooit weet hoeveel een dollar op den duur waard zal zijn. De dollar is onderhevig aan inflatie wat betekent dat er over een jaar tien keer zoveel Amerikaanse dollars op de markt zijn, zo vertelt hij.

In antwoord op een vraag waarin Powell werd gevraagd om prijsvoorspellingen voor het einde van het jaar, zei de CEO van Kraken:

“Ik denk dat ik zei dat de Bitcoin tot in het oneindige zal stijgen . En dat is nogal lastig uit te leggen omdat ik het meet in termen van dollars.”

Als je het meet ten opzichte van auto’s dan kan één Bitcoin tegen het einde van het jaar even veel waard zijn als een lamborghini. Dit zal zelfs verder kunnen stijgen naar de waarde van een Bugatti in 2023. Powell voegde toe:

“Ik denk dat je de waarde van de Bitcoin beter met dit soort producten kan meten. Dit komt omdat je niet weet waar de dollar later zal staan. Er kunnen 10 keer zoveel Amerikaanse dollars per jaar beschikbaar zijn, dus het is echt moeilijk om de Bitcoin te meten ten opzichte van de dollar. “